Bestellen via WhatsApp: Bocholt 0473 42 17 41 - Opitter 0468 49 35 39

Nieuwsberichten

Alle nieuwtjes van Frituur Gigi op een rijtje! Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen, actie's en andere leuke informatie? Bekijk dan onze nieuwsberichten ..

 

Quick verbiedt de Giant van Gigi

Geplaatst op 4 april, 2012 door Administrator

Quick verbiedt de Giant van Gigi

Friet- en hotdogkramen, maar ook alle andere etablissementen die een Giant op de kaart hebben staan, hebben een aanmaning in de bus gekregen om alles wat ook maar enigszins naar de oogappel van Quick verwijst, stante pede te verwijderen. En ja, Bocholtenaren, ook de Giant van Gigi dreigt daardoor te verdwijnen. En er zijn er nog.

“Ik dacht eerst dat het een aprilgrap was”, zegt Ivonne Van der Sloot, sinds 2007 de fiere gastvrouw aan de Pastoorsdreef’, dixit de site van Frituur Gigi. “Maar toen ik die brief van advocatenkantoor Loyens en Loeff wat beter bekeek, kon ik niet anders dan vaststellen dat het niet om te lachen was. De Gigi van Bocholt, ocharme, wordt aangeklaagd door het grote Quick. Dat we dat nog mogen meemaken.”

"'Wij zweven mee op hun succes’, schrijven ze in de brief. Jongens toch, als ik echt op andermans succes had willen meesurfen, dan zou ik wel Big Mac hebben gekozen. Wat een flauwekul. Trouwens, wij beliegen onze klanten niet. Onze Giant is een échte giant, met twee verdiepingen en een dubbele hamburger.”

Gerechtelijke stappen
Acht dagen krijgen ze om te doen wat Quick vraagt. Zoniet volgen er gerechtelijke stappen. “Begin er maar aan. Moeten we al onze menukaarten aanpassen en nog een nieuwe naam verzinnen ook. Ik vraag me trouwens af hoe ze ons gevonden hebben. Waarschijnlijk hebben ze zo’n kantoortje onder de arm genomen met advo-apen die de hele dag zitten te surfen”, aldus Van der Sloot.

Quick Restaurants valt evenwel uit de lucht. “De naam Giant is weliswaar als merknaam gedeponeerd en dus beschermd. Als wij misbruiken vaststellen, dan treden wij daartegen op”, zegt woordvoerster Katrien Van Vracem.

Bron: Het Belang van Limburg